Første innlegg!

Hei!

Dette er mitt første innlegg! :D Her er litt info om meg:

Jeg er 12 år gammel, og jeg har bursdag den 10. november. På fritiden elsker jeg å synge og være med venner :) Jeg bor på sula, men kommer egentlig fra en by kalt Brønnøysund, så jeg har litt rar blandings-dialekt akkurat nå :P Hvis jeg legger ut videoer, kan det hende at jeg snakker nordlansk eller hva jeg skal kalle det xD 

Bestevennene mine heter Tonje og Jenny<3 Love u ;* Jeg liker også veldig godt å ta bilder! Jeg har ikke et ordentlig kamera, men jeg skal kjøpe meg speil-refleks til bursdagen min :) Så til da, blir det bare mobil-bilder ;P Jeg går i 8. klasse og er sånn passe flink på skolen. ( ikke så viktig å vite for dere akkurat da, men..) 


That's me ;D

Jeg har verdens beste og søteste hund på hele jordkloden<3 (synes jeg da)


Lille klumpen min<3 Hun heter Lady<3

Jeg er ikke så flink til å legge ut outfit-innlegg, men det er fordi jeg har ikke et kamera... Men det blir sikkert litt mere av det når jeg får speilrefleks ;)

Det jeg kommer til å blogge om er kort sagt livet mitt. Interessene mine, hva jeg har gjort, hva jeg skal gjøre osv.. ;)

Håper du vil lese bloggen min, og kommentere :)<3

 

Snakkes<3

 

Én kommentar

Carroner.blogg.no

03.10.2012 kl.14:55

Glemte Emilie ;P <3

Skriv en ny kommentar

caroliner

caroliner

12, Sula

Hei! Jeg heter Caroline og jeg er 12 år. Jeg har bursdag den 10. November. På fritiden liker jeg å være med venner og synge! Jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan. Håper du vil lese bloggen min! :)

Kategorier

Arkiv

hits